Lyckliga stunder

Det som igår började med ett glas vin, slutade med att vi satt fem stycken uppe på Andreas rum och drag bag in box och gjorde våfflor. Mums. Härlig fredagskväll. Dock var jag lite trött och slö i huvudet idag, men det var det värt.

Det är lätt att komma bort från verkligheten ibland. Inte långt avståndsmässigt men tankemässigt. Ibland tar det bara 15 minuter och så är man på en helt annan plats och allt dåligt bara försvinner. Jag och Richard tog oss en promenad upp på Torekällberget. I det lilla cafet handlades det nybredda baguetter, kaffe och två små kakor. Medan vi väntade på baguetterna fick vi smaka på nygjorda maränger med smak av mango och champange. Det var galet gott. Den söta smaken var kvar länge i munnen.

Med mackorna i handen hittade vi en mysig bänk mitt i solen med utsikt över Södertälje. Det spårade dock med att Richard började göra kullebyttor i snön.

Richard njuter i solskenet

Picknick vid väderkvarnen

 

Vacker utsikt

 

Ibland är man bara glad

 

Varför vara som alla andra när man kan vara sig själv

 

Slagen hjälte

 

What doesn't kill me make me stronger. Idag var en bra dag

 

Kallt att ligga ner i snön

 

Richard gör sig redo för ännu en kullerbytta

 

Det finns visst lycka i Södertälje också

 

Ikväll blir det Melodifestivalen och god mat. Vi ska prova fritera för första gången. Just det, räkorna. Dem borde jag tagit upp för länge sedan. Borde plugga lite nu, vi får se hur det blir med det. Skönt att projektarbetet börjar avslutas iallafall. Nästa period väntar programmeringskurs och en kurs i färg och form. Det blir kul.

 


Kommentarer
Postat av: Mamman

Vilka härliga bilder!

2010-03-06 @ 18:05:17
Postat av: Nour

LOL ni är störda :P sluta uppskatta snön! :P

2010-03-06 @ 18:44:51
URL: http://fromacafewindow.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0