Tomas Ledin

Tomas, Tomas, vad är väl en sommar utan Tomas Ledin. Så är det nog många som tänker, speciellt när sommaren är så kort, och det mesta regnar bort. Jag var först lite tveksam till konserten eftersom jag inte trodde jag kunde några utav hans låtar, plus att det hade utlovats regn.

Men när jag sökte på honom på Spotify, som för övrigt är en skänk från ovan, så insåg jag att jag nog kunde nästan alla de populära låtarna och tycker dem är bra. Som " Du ska veta att jag saknar dig" " Vi är på gång", " Allt för att göra mig lycklig" och "Helt galen". Tror inte riktigt att låtarna heter såhär men ni förstår vilka jag menar. Mysigt och trevligt iallafall. Satt i gröngräset tillsammans med Mamma, Emelie och Emelies mamma Lena.

Idag sitter jag på jobbet och håller nästan på att somna, har lite paus och passar på att skriva några rader. Eftersom "No Media Sharing" är tillåtet på våra datorer på jobbet så kan jag itne lägga upp några bilder. Lägger upp några ikväll.

Ikväll händer inget speciellt, laddar inför fredagskvällen på stan istället=)


Kristianstadsdagarna och romantik

Nu har snart tre av veckans dagar gått, en vecka kvar till semestern, en månad kvar till Stockholm och två dagar kvar till helg.
I måndags gjorde jag inte så mycket utan fortsatte att bokföra lite, och plockade undan lite på mitt rum. Sedan stack jag till Ola och kollade på OC och gosade. Gick mycket på jobbet i måndags med, nästan 9000 steg. Sprang fram och tillbaka i källaren med tester som skulle göras. Ena rundan hängde Elisabet med och då gick det som det gick. Vagnåkning=)

Lek, vagn, avslappning

Sony Ericsson, ny byggnad

Igår hade jag en riktigt mysig och romantiskt kväll tillsammans med Ola. Först uträttade jag en miljon ärende och när jag var klar med det satte vi oss på Banken och avnjöt en god pubmiddag. Jag käkade Nacho Tallrik och Ola en maffig hamburgare. Efter detta gick vi en sväng och jag bjöd med Ola upp i en av karusellerna, det blir man aldrig för stor för. Risken fanns dock att maten skulle komma upp. Jag köpte sockervadd och Ola spelade på chokladlotteriet, tyvärr utan vinst.

Sockervadd, Kristianstadsdagarna, Kristianstaddagarna, Kristianstad, Axels Tivoli


Vid Domus parkeringen i kanalen fanns det en aktivet som heter Funball. Det såg riktigt roligt ut, skulle vilja prova men det blir nog inget av det.

Funball, gå på vatten, bubbla, Kristianstadsdagarna



Ikväll blir det Tomas Ledin och Bra Vibrationer  tillsammans med Mamma, Lena och Emelie. Ska bli mysigt=)

@ work

Daily rutine:
05:00-05:01 Vakna och gå upp
05:01-05:15 Fixa hår och smink
05:15-05:20 Klä mig
05:20-05:25 Släng i sig en macka
05:25-05:43 Ta sig till bussen
05:43-06:50 Sitta på bussen
07:00 Börja jobba

Det går om man vill helt enkelt. Jag har börjat morgonen med att käka lite frukost på jobbet, kolla mail och planera upp veckan. Ute är det redan sol och varmt, jag som hade hoppats på regn. Tydligen regnar det bara på östra sidan i Skåne.

Lasse, fotografen, är klar med annonserna till vårt event den 25-26/7, Modell för en dag. Det ska bli riktigt roligt att komma igång med lite jobb. Blir troligtvis en photoshoot med Therese Norberg den 24e också med en annan fotograf.

Ikväll blir det till att fortsätta redigera blogg utseendet, samt att bokföra. Ola har ju sin egen tid på måndagar, I wish him luck som vanligt. Men imorgon får jag träffa honom igen. Om vädret tillåter ska då jag, Ola, Emelie, Jakob, Josefin och Victor till Handelsbaren och äta sushi=) Mums. Tro det eller ej, men jag har börjat tröttna lite på sushi, det är grymt gott, men smakar ofta likadant.

Dags att jobba lite!


På gång igen

Sådär ja, nu ska jag försöka att komma igång med bloggandet igen. Nu med en ny adress, då "Lundalivet" inte längre går att skriva om. I sommar blev allt en nystart, det blir ny stad, ny utbildning, ny lägenhet och nytt företag (Passion For Makeup).

Idag började jag så smått med bokföringen på mitt företag, Passion for Makeup. Allt känns väldigt nytt och spännande och jag gör allt för att plocka fram gamla kunskaper och läser broschyrer från Skatteverket. Eftersom idag har varit en väldigt regnig dag har jag mest suttit vid datorn, joggingrundan uteblev tyvärr. En hel dag vid datorn har dock gjort mig lite mindre stressad, räkningarna är betalade, bokföring upprättad, mail skickade, hemsida uppdaterad, blogg upprättad, och tro mig, det finns väldigt mycket mer att göra.

Nu ska jag gå och sova, för att orka med en ny arbetsvecka. Har en del att göra denna veckan när många har gått på semester, trist dock att vädret ska vara regnig hela veckan. Spelar dock inte mig så stor roll, blir lättare att jobba.

Godnatt!

RSS 2.0